Tisdagar 

Yoga för stressreducering


Varmt välkommen på en kurs som riktar sig till dig som vill utveckla en effektiv självreglering och vill lära sig olika verktyg och metoder som minskar stress.

En 8 veckors kurs är skapad för alla oavsett tidigare erfarenheter med yoga eller någon annan träningsform.

45-minuter långa klasser fokuserar på grundning, kontakten med marken, självreglerade tekniker, andning och avslappning. Du får en verktygslåda med olika övningar för att själv kunna reglera ditt eget nervsystem och reducera stress vid behov.

Jag bjuder på specifika regleringsövningar, mjuka rörelser, enkla andningsövningar, energigivande återhämtning, VAGUS NERVEN-stimulering, grundningstekniker, lämpliga övningar vid ångest och mycket mera.

Kursen startar på torsdag, den 31 januari kl. 17.30 och omfattar 8 tillfällen - med en paus under höstlovet (ingen klass den 3 november).


Kursen följer Traumaanpassad Yoga Sveriges metoder (TAY) och är en del av min utbildning.


START: 31 januari - 28 mars (ingen klass den 21 februari)
kl. 17.30-18.30

Anmälan: till mig via Messenger (FB)


Yogakramar

Dorota

Breatwork

Ett förändrat sinnestillstånd.

När vi sätts i ett annat medvetandetillstånd än vi är vana vid i vårt normala vakna liv öppnar vi dörren till något mystiskt.

I årtusenden har människor engagerat sig på olika sätt för att förändra sitt medvetande. Meditation, dans, psykedeliska växter, alkohol, etc.
Ett av de sätt som används i olika kulturer och stammar runt om i världen är att använda sitt eget andetag.

Andas in.
Släpp ut.

Det kan vara så lätt att nå ett helt nytt medvetandetillstånd. Det kräver lite engagemang och lite tid. Och det underlättar med vägledning och rätt musik och ljud.

Välkommen!
Christian

GravidYoga 


Januari

tisdagar 16-16.55

Februari

söndagar 16-17