KAP 8/5 och 12/6

Äntligen är Marcela Diaz tillbaka i Nyköping igen för en öppen KAP-session, denna gång på Studio Spira.nu. En resa där vi väcker kundalinienergin, livsenergin som finns inom oss alla. En stund att få skala lager och släppa taget om känslor som stagnerat inom dig. Har du aldrig testat KAP men känner att det är något som kallar? Perfekt, du är välkommen precis så som du är!


 

STARTAR 

Yoga för kvinnokroppen

 

Under den här yoga klassen kommer du att få göra mjukande flödande rörelser som passare för en kvinnokropp. Vi kommer att fokusera på att öppna upp muskler kring lungor, för att kunna ta djupare andetag och en ha ökad rörelse av diafragman. Det bidrar till ett ökat lymfatiskt flöde i koppen. Vi kommer även att med rörelser och strykningar på kroppen att stödja lymfans flöde i kroppen.

Klassiska yoga asanas, lite modifierade för att bättre passa en kvinnlig kropp som levt livet, fött barn och suttit i en stol (kanske några för många timmar) bidrar till ökad rörelse i höfter och rygg. Vi har kul tillsammans, accepterar att vi är kvinnor mitt i livet som gör vårt bästa och yogar utifrån våra egna förutsättningar.

 

unsplash