Mitt namn är Mikaela Loeks och jag är en massör, hälsopedagog och coach.

Jag har dedikerat mitt liv åt att hjälpa människor att hitta balans, välbefinnande och frihet i sina liv. Min passion för kroppen och dess förmåga att läka och återhämta sig har alltid varit en central del av mitt arbete.


Genom mina behandlingar och coachingsessioner strävar jag efter att skapa en trygg och stödjande miljö där klienterna kan utforska sin kropp och sina känslor på djupet. Jag tror på att varje individ har potentialen att uppnå optimal hälsa och välmående, och jag är här för att guida dem på sin resa mot detta mål.


Min mission är att dela med mig av min kunskap och erfarenhet för att stödja människor i att leva ett liv i full hälsa, livskraft och vitalitet. Genom att kombinera olika tekniker och metoder, inklusive massage och coaching, strävar jag efter att skapa verkliga och hållbara förändringar i mina klienters liv.


En klassisk massage är den optimala förbyggande massagen, det man gör innan man får problem.

Det är något man unnar sig för att slippa ha ont, vara stressad och spänd framöver.


För mig är varje kund och varje behandling är unik. Jag arbetar för att anpassa massagen efter klinetens kropp och behov.. 


Du ska kunna slappna av, andas och njuta av behandlingen. Och ja, du kan få precis så hårt tryck som du vill ha.


Det är en upplevelse för både kropp och själ i ett vackert rum, med levande ljus och avslappnade musik.


Gravidmassage

Fördelar med Gravidmassage:


Förebyggande och smärtlindring: Våra behandlingar är inte bara avslappnande, de är också utformade för att aktivt förebygga och behandla vanliga graviditetsbesvär, inklusive:

Bäckensmärtor

Smärtor i höfter, säte, ländrygg, skuldror och nacke

Ömhet och trötthet i ben, knän och fötter

Symptom av gravidischias

Våra gravidmassager ger dig en möjlighet att verkligen koppla av och ge din kropp den vård den behöver under denna speciella tid. Låt oss hjälpa dig att må bättre så att du kan fokusera på din spännande resa mot moderskapet.


Jag är utbildad hos John Carrier

Läs mer om gravidmassage på
www.behandlingsteamjohncarrier.se

Lymfmassage

Lymfsystemet utgör en avgörande del av kroppens cirkulation och är en central del av vårt immunförsvar. Det fungerar som kroppens naturliga avlopp och reningsverk, och löper parallellt med våra vener.

Vid nyckelbensgropen integreras det med blodcirkulationen för att tömma lymfvätska och slaggprodukter, vilka sedan transporteras till njurarna för utrensning via urinen. Ett effektivt lymfflöde spelar en avgörande roll för att rena bindväven och fascian, vilket resulterar i starka och smidiga muskler samt en frisk kropp.

Lymfmassage omfattar mjuka strykningar, djupandning och lätta tryck i riktning mot lymfflödet, ibland med något djupare grepp för att lösa upp blockeringar och fibroser. Behandlingen kombinerar strykningar i riktning mot lymfflödet med fokus på andning och tryck.

Denna behandling är lugnande, då lymfsystemet fungerar mest effektivt när kroppen är avslappnad. Den passar alla, men är särskilt fördelaktig för personer med svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymtom.

Det är viktigt att dricka tillräckligt med vätska både före och efter massagen för att maximera effekten.